Gender Centar Federacije BiH i Privredna/Gospodarska komora FBiH, povodom obilježavanja 8.marta – Međunarodnog dana žena, poziva poduzetnice i žene u svijetu biznisa na intenzivne online B2B susrete, koji će biti organizovani tokom cijelog mjeseca marta, a u okviru projekta “B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje poduzetnica i žena u biznisu”, dostupne na www.b2b-kfbih.com .

Uz podršku FIGAP II programa Gender Centrom Vlade FBIH podržao je Privrednu/Gospodarsku komoru FBIH te je izrađena jedinstvena B2B platformu koja omogućava besplatno online predstavljanje biznisa poduzetnica i uspješnih  žena iz svijeta biznisa, njihovu veću vidljivost, ali prije svega platformu koja omogućava njihovo online umrežavanje – komuniciranje i online sastanke, a što je od krucijalnog značaja u osnaživanju žena. Istovremno B2B platforma omogućava niz korisnih informacija i savjeta, naročito informacija o javnim pozivima i grantovima domaćih i međunarodnih donatora.

Iako je B2B platforma za online poslovne susrete i umrežavanje, od 19. novembra 2021. godine, na raspolaganju poduzetnicama i ženama u svijetu biznisa, Privredna/Gospodarska komora FBIH, simbolično, povodom  8. marta – Međunarodnog dana žena, dodatno poziva poduzetnice i žene u biznisu na online B2B sastanke, a u cilju njihovog dodatnog umrežavanja i osnaživanja, ali i ukazivanja na njihovu snagu u poslovnom svijetu i značaj u pokretanju ekonomije, te potrebu za većom rodnom ravnoporavnosti na tržištu rada.

Za zakazivanje online B2B poslovnih sastanaka ili online poruka, potrebno je izvršiti besplatnu registraciju kao član i/ili registrovati biznis prema uputstvu navedenom u gornjem desnom uglu na https://b2b-kfbih.com/ . Nakon registracije, stiče se mogućnost korištenja svih alata B2B platforme, pregledanje profila već registrovanih članova i biznisa po sektorima, te zakazivanja online sastanaku sa željenim članom i/ili biznisom u rubrici predviđenoj za iste. Tim iz podrške će kontaktirati stranu s kojom želite imati sastanak, i poslati poziv za sastanak putem Zoom platforme.

Za sva dodatna pitanja i podršku vezano za korištenje B2B platforme molimo Vas da kontaktirate tim iz podrške putem email adrese: support@b2b-kfbih.com, dok za sva druga pitanja i informacije na raspolaganju tim Privredne/Gospodarske komore FBIH.

Gender Centar Federacije BiH i Privredna/Gospodarska komora FBiH svim ženama i djevojčicama čestita 8.mart – Međunarodni dan žena!